NUNTA PRECUM O POVESTE

Există un citat foarte frumos și interesant, dintr-un roman bine cunoscut, care spune așa: „amintirile te încălzesc dinăuntru”. Se întâmplă, însă, ca și cele mai prețuite amintiri să se estompeze în timp, iar nimic nu le păstrează mai bine decât o fotografie bine făcută – o capsulă vizuală a timpului, care poate fi împărtășită cu prietenii, rudele și generațiile viitoare

Sunt momente în viață care nu trebuie uitate niciodată. Ele trăiesc mult în amintirile noastre și ne ajută să ne definim trecutul și prezentul, prin emoții care sunt încă vii și care pot fi simțite la simpla privire a unei imagini.

Fotografiile de nuntă nu sunt doar cadre bidimensionale. Ele reamintesc cuplului căsătorit felul în care a experimentat ziua nunții, de la sunetele din jur până la aromele din aer sau energia copleșitoare simțită în tot corpul. O fotografie de nuntă transportă privitorul înapoi în timp, în acea fracțiune irepetabilă, creând nu doar o simplă poză, ci o amintire perfectă. Fotograful de nuntă are sarcina de a se asigura că acele amintiri nu scapă niciodată.

fotograf nuntă București - fotograf profesionist nuntă - fotograf nunți - Cluj - Sibiu - Brașov

EN
×

Salut!

Îmi puteți scrie aici sau trimite un email la contact@danidunca.ro

×