fotografii nunta local

Nuntă București – Cosmina & Adrian

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Nuntă București, cu Cosmina și Adrian!

Cosmina și Adrian sunt cei mai liniștiți și cuminți miri pe care i-am cunoscut vreodată. Când m-au ales să le fiu fotograf de nuntă, mi-au spus că își doresc ceva simplu și compact – poze la biserică și petrecerea de la restaurant. Am încercat, așadar, să surprind cadre care să redea, cât mai autenic, atmosfera acestor două momente. Nunta lor a fost una lipsită de stres, plină de armonie și bun simt, cu petrecerea într-un local elegant și spațios. Inițial, am crezut că va fi o seară cu mai puțină acțiune, dar cei doi au demonstrat contrariul și au dansat aproape fără oprire alături de invitați. Câteva hore, câteva blues-uri, câteva mișcări de twist și chiar puțin tango 🙂 S-a terminat totul cu aruncarea celebrului buchet și un tort delicios.

Poate că nu a fost o nuntă la fel de pompoasă ca altele, însă Cosmina și Adrian au știut să facă din această zi un moment sincer și special, de care au știut să se bucure cu adevărat. A fost onoarea mea să fiu prezent la una dintre cele mai importante zile din viața lor. Mulțumesc!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1555718413261{padding-top: 50px !important;}”][vc_column][vc_custom_heading text=”DIN ACEEASI CATEGORIE…” font_container=”tag:h5|text_align:center” google_fonts=”font_family:Lora%3Aregular%2Citalic%2C700%2C700italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_posts_slider type=”flexslider_slide” count=”6″ interval=”3″ slides_content=”teaser” thumb_size=”full” orderby=”rand” posttypes=”post” categories=”Nunta”][/vc_column][/vc_row]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *