cropped logo no background 2

Alexandra & Codruț

Nuntă, Iași

FOTOGRAFII DE NUNTĂ CU ALEXANDRA & CODRUȚ

Ședință Foto - Biserică / Ceremonie Religioasă - Wedding Party

Este timpul pentru o altă nuntă, de data aceasta în Iași!

Protagoniștii frumoasei povești de dragoste sunt dragii noștri Alexandra și Codruț, un cuplu cu care am mai făcut cunoștință anul trecut, spre toamnă, cu ocazia unei sesiuni foto Save the Date / Logodnă.

Am început ziua cu o ședință foto la Palatul Culturii din centrul orașului, un loc pe care nu îl mai vizitasem până atunci și care m-a impresionat prin arhitectură și aspect interior. Alexandra a purtat o rochie superbă, iar Codruț un costum impecabil, la patru ace.

Ne-am îndreptat apoi spre Biserica Sfântul Sava, unde a avut loc ceremonia religioasă, iar apoi a urmat drumul către localul Golden Stone, intr-o ambianță de poveste, la malul lacului Ciric. Ne-am jucat un pic cu un leagăn și o bicicletă vintage, pentru o altă mini sesiune foto, după care ne-am apucat de treburi serioase – dansul mirilor. Alexandra și Codruț au încântat pe toată lumea cu o gamă variată de stiluri, sub privirile profesorului lor de dans, invitat desigur la nuntă.

Chiar dacă petrecerea s-a încheiat mai repede decât de obicei, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, cei prezenți au știut să profite de o așa rară ocazie într-un an atât de tulburat și bizar. Așa că distracția a fost la ea acasă, așa cum stă bine unei nunți în Moldova 🙂

Alexandra și Codruț, vă mulțumesc pentru șansa de a vă fi alături într-unul dintre cele mai importante momente din viața voastră! Casă de Piatră!

VEZI ALTE NUNȚI

Fotograf nunți București - Cluj - Sibiu - Brașov - Timișoara - Iași - Constanța - Craiova - Galați - Ploiești - Oradea - Arad - Pitești - Bacău - Târgu Mureș

Distribuie această postare ❤️