00 fotograf nunta pitesti valcea

Nuntă în Râmnicu Vâlcea

FOTOGRAFII DE NUNTĂ CU BIANCA & COSMIN

Cununie Civilă - Pregătiri - Ședință Foto - Ceremonie Religioasă - Petrecere local

Până să-i cunosc pe Bianca și Cosmin, nu mai vizitasem niciodată Râmnicu Vâlcea. Doar trecusem fugitiv, în drum spre alte destinații din vestul României. Nunta lor a fost un bun prilej să cunosc mai bine orașul și să petrec două zile foarte frumoase, printre oameni faini.

Bianca și Cosmin locuiesc de mai multă vreme în București, însă au dorit să-și unească destinele în locul unde au nu doar cele mai bune amintiri, dar și cele mai multe rude și mulți prieteni.

Ziua a început cu cununia religioasă, la Casa Căsătoriilor, într-o atmosferă foarte relaxată și jovială. Multă șampanie și confetti! Apoi, au urmat pregătirile, în case separate, pline de prieteni și rude.

La biserică, cei doi și-au păstrat zâmbetele pe buze și s-au simțit la fel de bine ca pe întreg parcursul zilei. Ceremonia religioasă a avut loc la biserica Sf. Cuvioasă Paraschiva și s-a încheiat cu petale de trandafir, porumbei și… confetti!

După o scurtă sesiune foto în centrul orașului, ne-am îndreptat spre local, unde am avut parte de o petrecere foarte simpatică.

Bianca și Cosmin, vă mulțumesc pentru experiență! Sper să ne revedem cât de curând, dacă nu la botez, măcar la o bere în București! Casă de Piatră!

VEZI ALTE NUNȚI

Fotograf nunți București - Cluj - Sibiu - Brașov - Timișoara - Iași - Constanța - Craiova - Galați - Ploiești - Oradea - Arad - Pitești - Bacău - Târgu Mureș

Distribuie această postare ❤️

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on reddit
Share on tumblr