000 fotograf nunta constanta

Nuntă Constanța

FOTOGRAFII DE NUNTĂ CU CORINA & DANIEL

Pregătiri - Tradiții- Ședință Foto - Ceremonie Religioasă - Local Constanța

Această nuntă este cea de-a doua la care am participat vreodată din ipostaza de fotograf. De obicei, nu păstrez pe site evenimente atât de vechi, întrucât nu mai sunt chiar atât de relevante în comparație cu stilul meu actual. Am hotărât totuși să rămână. Conține unele cadre care-mi sunt dragi și care-mi aduc aminte de primii mei pași în fotografia de nuntă.

Când am început acest website, obișnuiam să arunc pe pagină fotografiile care spuneau povestea evenimentului, gândindu-mă că nu este nevoie de text, deoarece imaginile sunt suficiente. Prin urmare, voi încerca să-mi aduc aminte detaliile importante ale acelei zile, pentru a vi le împărtăși așa cum pot.

Mai întâi, l-am cunoscut pe mire, Daniel, care m-a avertizat că nu va fi foarte fotogenic, pentru că suferise un mic accident cu câteva zile înainte. Avea ochiul stâng vânăt și umflat… Nu mi-a dat foarte multe detalii, însă pasiunea sa pentru artele marțiale avea mai mult ca sigur legătură cu asta.

Prima parte a evenimentului a fost marcată de un șir lung de tradiții, încheiat cu vizita la casa părintească a miresei, Corina. După oficializarea relației la starea civilă, am ajuns în zona aleasă de cei doi pentru ședința foto. Nu-mi mai aduc aminte numele locului, însă știu că era un complex rezidențial nou, construit cumva în stilul arhitectural practicat în statele din sudul Americii.

Petrecerea, găzduită de unul dintre cele mai selecte localuri la acea vreme, a fost una cu o atmosferă calmă, în care mirii și invitații au preferat să socializeze discret, fără să ocupe prea des ringul de dans. Am avut parte de mai multă acțiune în momentele speciale pregătite de trupa de dans a evenimentului, la câteva hore și la răpirea miresei, într-unul dintre cluburile de seară ale orașului.

Abia aștept să mai am o nuntă în Constanța și să petrec apoi câteva zile pe litoral, în Vama Veche, un loc pe care-l îndrăgesc… chiar dacă nu mai e Vama de altă dată 🙂

VEZI ALTE NUNȚI

Fotograf nunți București - Cluj - Sibiu - Brașov - Timișoara - Iași - Constanța - Craiova - Galați - Ploiești - Oradea - Arad - Pitești - Bacău - Târgu Mureș

Distribuie această postare ❤️

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on reddit
Share on tumblr