FOTOGRAFUL PERFECT PENTRU NUNTA TA?

Dacă plănuiești să ai manele la nuntă, cu siguranță NU! 🙂

Dacă ești o fire deschisă, cu simțul umorului și mult bun simț,
atunci, DA, s-ar putea să ne înțelegem foarte bine și să fiu
exact fotograful pe care îl cauți.

fotograf nunta Dani Dunca

Salut! Numele meu este Dani Duncă și sunt fotograf de nuntă din București, România. Prin fotografiile pe care le realizez, caut să ilustrez o poveste care să transmită trăirile personajelor, esența fiecărui moment și atmosfera clipelor din cea mai importantă zi a unui cuplu. Ca fotograf profesionist de nunți, țelul meu este simplu și fără ocolișuri: acela de a zugrăvi povestea voastră, prin imagini cât mai autentice și surpinzătoare.

Stilul pe care încerc să-l abordez este cel fotojurnalistic, cu o implicare minimă în desfășurarea naturală a evenimentului. Prefer să spun povestea, decât să fiu eu cel care o inventează. Cu alte cuvinte, prefer să surprind naturalețea și autenticul, într-o formă cât mai artistică, fără a recurge la prea multe momente regizate.

Fotografia este o aventură prin lumină, forme și culori, iar ca fotograf de nuntă această călătorie este una prin emoții și clipe memorabile. Cu imaginație, viziune artistică și pasiune creativă, încerc să capturez povestea din ziua nunții de la primele până la ultimele poze.

Cariera de fotograf profesionist a început cu o înclinație vădită pentru portrete și fotojurnalism. Mi-au plăcut întotdeauna oamenii, expresiile și trăirile lor, iar prin vizorul camerei foto am căutat să le descopăr natura profundă, ceea ce-i face unici și fascinanți.

Pasiunea pentru fotografia de nuntă am dobândit-o în urmă cu 10 ani, o dată cu rugămintea unor prieteni de a le fotografia nunta. M-a uimit cât de interesantă și provocatoare poate fi o astfel de experiență pentru un fotograf, iar ceea ce a urmat poate fi descoperit în galeriile foto de pe website si blog.

Dacă vă vor convinge,
sper să ajungem să ne cunoaștem mai bine și, de ce nu, să devenim prieteni 🙂

ro_RO