CE SE ÎNTÂMPLĂ CÂND AI POZE PE CARE LE REGREȚI?

În urmă cu peste 12 ani, am hotărât că vreau să dedic fotografiei întreg timpul meu liber. Că vreau să renunț la jurnalism și să devin fotograf profesionist… Nu mă atrăgeau în mod special pozele de peisaj sau cele de produs, însă adoram să fotografiez oameni. Să le surprind privirile, emoțiile, expresiile, trăirile din momentele respective și să le încapsulez în timp, în portrete care să însemne ceva.

La acea vreme, nu existau decât foarte puțini fotografi de nuntă din România cu adevărat pasionați și talentați, iar fotografia de eveniment mi se părea cumva sub ceea ce înseamnă artă fotografică…

Până într-o zi când o foarte bună prietenă, recent căsătorită, mi-a povestit experiența ei, ca mireasă. După ce fotograful i-a predat setul complet de poze, era extrem de încântată și abia aștepta să le vadă. Și-a chemat soțul, rudele, prietenii, pentru o primă vizionare. Pe parcursul răsfoirii fotografiilor, expresia ei s-a schimbat treptat într-una de dezamăgire cruntă. Când a fost întrebată ce s-a intâmplat, a răspuns că nu-i plac deloc, mai ales cele cu ea în prim plan.

Ce dezamăgitor trebuie sa fie…

Să ai, în acea zi, cea mai frumoasă rochie din viața ta, dar să nu fi deloc mulțumită de felul în care ai fost surprinsă în fotografiile de nuntă.

Chiar dacă nu cred foarte mult în zodii, se spune că Leii iubesc provocările. Din acea zi, mi-am propus să devin fotograf de nuntă. Să ajung să excelez în arta de a poza mirese și cupluri. Să fac oameni fericiți, prin fotografiile mele! Am înțeles, apoi, pe parcursul celor 12 ani, că fotografia de nuntă poate fi o aventură uimitoare și o sursă inepuizabila de experiențe noi.

fotograf nunta Bucuresti 2

Nu este vorba doar de compoziții tehnice perfecte sau de poziții atent studiate în care este fotografiat cuplul. Deși acestea sunt importante, este esențial ca fotografiile rezultate să prezinte mireasa și mirele în cea mai bună zi din viața lor, într-un stil autentic și original. Fotografiile de nuntă nu sunt doar cadre bidimensionale. Ele reamintesc cuplului căsătorit felul în care a experimentat ziua nunții, de la sunetele din jur până la aromele din aer sau energia copleșitoare simțită în tot corpul.

Mulțumesc că ai avut răbdarea să citești până aici! Sper că vom ajunge să ne cunoaștem, să colaborăm și, de ce nu, să fim prieteni…

fotograf nunta bucuresti dani dunca

Meriți tot ce e mai bun!

Deși mi-ar plăcea să colaborez cu fiecare cuplu de care sunt contactat, accept un număr limitat de nunți pe an. Dacă personalitatea mea și fotografiile din PORTOFOLIU te-au convins, nu ezita să mă contactezi pentru a discuta mai multe detalii despre nunta ta.

Este foarte important să ne asigurăm că sunt alegerea potrivită pentru tine. Te rog să completezi formularul rapid de mai jos și îți voi răspunde cât de curând posibil. Mulțumesc!

București, Romania

Telefon: +40722666764

Email: [email protected]

Spune-mi cât de minunat va fi evenimentul tău!