Despre mine

 
fotograf nunta Bucuresti

 +4 0722 66 67 64  |   contact@danidunca.ro

Dani Dunca – Fotograf Profesionist de Nunta

Ati ajuns pe aceasta pagina pentru ca doriti sa stiti cine sunt si cum abordez eu fotografia de nunta. Prin urmare, voi renunta la povestile siropoase si infloriturile lingvistice care se practica in domeniu. Stiu ca timpul vostru este limitat si ca urati sa fiti intampinati cu texte stufoase, care nu spun nimic clar si au doar scopuri comerciale. Asadar, sa incepem…

Fotografia este pasiunea mea cea mai mare si singurul lucru de care nu ma plictisesc niciodata. Activez in special in Bucuresti, dar ma deplasez cu placere oriunde in tara si chiar si in strainatate.

Stilul pe care il practic in fotografia de evenimente (nunti, cununii, botezuri samd) este unul care combina fotojurnalismul cu portretistica. Sa le luam pe rand:

1. fotografiile de nunta in stil fotojurnalistic sunt cele care surprind, intr-un mod cat mai artistic, momentele reale, neregizate – emotiile autentice din timpul evenimentului.
2. portretistica se refera la sedintele foto (din ziua nuntii sau TTD – Trash the Dress), unde majoritatea momentelor vor fi regizate, incercandu-se insa pastrarea naturaletii subiectilor.

Avantajele mele:
Discretie. Nu intervin in desfasurarea evenimentului; las lucrurile sa decurga natural si le fotografiez, cat mai `din umbra`, asa cum sunt ele.

De asemenea, nu va orbesc cu blitz-ul. Chiar daca detin mai multe blitz-uri, nu le folosesc decat in cazuri extreme, acolo unde lumina este insuficienta. Peste 90% dintre pozele de nunta de pe website sunt realizate doar in lumina ambientala (care pastreaza atmosfera reala a momentului). Acesta este motivul pentru care am investit in aparate si obiective foto cat mai performante.

Diversitate. Intotdeauna incerc sa creez ceva deosebit la fiecare eveniment fotografiat. Nu-mi plac tiparele. Nu-mi place repetitia. Fiecare nunta are particularitatile si farmecul ei. De aceea, atat in cazul realizarii imaginilor, cat si in cazul procesarii lor, ma straduiesc sa va ofer ceva aparte.

Va invit sa vizitati galeria mea foto si sper ca vom ajunge sa colaboram.

Multumesc pentru incredere!

ro_RO
en_US ro_RO