FOTOGRAFUL PERFECT PENTRU NUNTA TA?

Dacă ești o fire deschisă, cu simțul umorului și gusturi bune în muzică,
atunci, DA, s-ar putea să ne înțelegem foarte bine și să fiu
exact fotograful pe care îl cauți.

Salut! Numele meu este Dani Duncă și locuiesc în București, România. Ca fotograf de nuntă, îmi doresc să ilustrez o poveste care, prin imagini cât mai autentice și surpinzătoare, să transmită trăirile personajelor și atmosfera unică din cea mai importantă zi a unui cuplu.

fotograf profesionist nunta Bucuresti

Stilul pe care, de obicei, îl abordez este cel fotojurnalistic, cu o implicare minimă în desfășurarea naturală a evenimentului. Prefer să spun povestea, decât să fiu eu cel care o inventează. Cu alte cuvinte, prefer să surprind naturalețea și autenticul, într-o formă cât mai artistică, fără a recurge la prea multe momente regizate.

Fotografia este o aventură prin lumină, forme și culori, iar ca fotograf de nuntă această călătorie este una prin emoții și clipe memorabile. Cu imaginație, viziune artistică și pasiune creativă, încerc să capturez povestea din ziua nunții de la primele până la ultimele poze.

Mi-au plăcut întotdeauna oamenii, expresiile și trăirile lor, iar prin vizorul camerei foto am căutat să le descopăr natura profundă, ceea ce-i face unici și fascinanți.

Pasiunea pentru fotografia de nuntă am dobândit-o în urmă cu foarte mult timp, o dată cu rugămintea unor prieteni de a le fotografia nunta. M-a uimit cât de interesantă și provocatoare poate fi o astfel de experiență pentru un fotograf, iar ceea ce a urmat poate fi descoperit în Galerie și Portofoliu.

Dacă vă vor convinge,
sper să ajungem să ne cunoaștem mai bine și, de ce nu, să devenim prieteni 🙂

RO
×

Salut!

Îmi puteți scrie aici sau trimite un email la contact@danidunca.ro

×