cropped logo no background 2

Amintirile tale contează

Fotograf profesionist nunta Bucuresti

FOTOGRAFIE DE NUNTĂ

fotograf profesionist nunta Bucuresti

Există un citat foarte frumos și interesant, dintr-un roman bine cunoscut, care spune așa: „amintirile te încălzesc dinăuntru”. Se întâmplă, însă, ca și cele mai prețuite amintiri să se estompeze în timp, iar nimic nu le păstrează mai bine decât o fotografie bine făcută – o capsulă vizuală a timpului, care poate fi împărtășită cu prietenii, rudele și generațiile viitoare.

Sunt momente în viață care nu trebuie uitate niciodată. Ele trăiesc mult în amintirile noastre și ne ajută să ne definim trecutul și prezentul, prin emoții care sunt încă vii și care pot fi simțite la simpla privire a unei imagini.

Fotografiile de nuntă nu sunt doar o cadre bidimensionale. Ele reamintesc cuplului căsătorit felul în care a experimentat ziua nunții, de la sunetele din jur până la aromele din aer sau energia copleșitoare simțită în tot corpul. O fotografie de nuntă transportă privitorul înapoi în timp, în acea fracțiune irepetabilă, creând nu doar o simplă poză, ci o amintire perfectă.  Fotograful de nuntă are sarcina de a se asigura că acele amintiri nu scapă niciodată.

Cele mai bune fotografii de nuntă nu sunt pozate sau regizate. Sunt doar distractive, naturale și reale. Pentru cuplurile care iubesc arta fotografică, dar care nu doresc ca ziua nunții lor să constea doar într-o sesiune foto, un fotograf de nuntă care iubește stilul fotojurnalistic este răspunsul.

O fotografie cu adevărat bună este aceea în care lumina, compoziția și sincronizarea se reunesc la momentul potrivit, iar imaginea rezultată are capacitatea de a evoca emoții și sentimente. Cu fiecare nuntă, misiunea mea este să vă spun povestea într-un mod personal și unic, lăsând lucrurile să decurgă în mod natural. Nu cred că succesul se bazează doar pe surprinderea câtorva imagini frumoase, ci pe obținerea unor fotografii care să ilustreze autentic ceea ce s-a întâmplat în ziua nunții și pe care să le priviți cu mare drag pe parcursul anilor. Nu doresc să capturez doar momente, ci și senzațiile și trăirile generate de acestea.

Nu îți voi lua rochia și nu o voi atârna într-un copac sau lustră. Nu îți voi pune inelul de logodnă pe călcâiul pantofului. Toate detaliile minuscule la care ai lucrat atât de mult vor fi fotografiate pe măsură ce vor apărea natural pe parcursul zilei și vor construi o narațiune onestă a poveștii tale. Este cel mai mare compliment când cuplurile îmi spun că sunt uimite de momentele pe care am reușit să le surprind, întrucât nici nu și-au dat seama că am fost acolo. Chiar dacă sunt un tip înalt, vreau să fiu un fotograf de nuntă invizibil 🙂

Nu lucrez cu liste de fotografii „obligatorii”,  decupate din spatele unei reviste de mireasă și nu voi face poze standard, fără suflet, doar pentru că așa se practică. Stilul meu de fotografie documentară de nuntă se concentrează pe captarea atmosferei și energiei din timpul evenimentului. Pe detalii, emoții, lacrimi și râs. Pe cele o sută și una de povești care fac din nunta ta o zi unică!

fotograf profesionist nunta Bucuresti

PORTOFOLIU NUNȚI

fotograf profesionist nunti – fotograf profesionist nunta Bucuresti – fotograf de nunta – fotograf nunta – fotograf nunta Bucuresti