cropped logo no background 2

Ingrid

Botez, București

Botez, Scala Events

Botez cu suflet și multă bucurie!

Nu aveam nici cea mai mică îndoială că acest botez va fi unul care va rămâne mult timp în amintirea mea. Când Mălina și Răzvan mi-au dat vestea cea mare, mi-au venit în minte toate momentele memorabile de la nunta lor. O nuntă la care am avut plăcerea să surprind o mulțime de cadre faine, de care sunt încă mândru, chiar dacă au trecut de atunci niște ani buni de zile.

De data aceasta, în centrul atenției o avem pe Ingrid, cea mai scumpă și mai delicată fetiță din lume! Încojurată de multă dragoste și bucurie, micuța Ingrid a avut parte de un botez superb, la Biserica Albă din București.

La petrecerea de seară, găzduită de salonul Scala Events, atmosfera a fost exact cum mă așteptam. Zâmbete, energie, dans, ursitoare și muzică de calitate! Mălina, Răzvan și Ingrid au avut alături de ei cei mai frumoși și mai pozitivi oameni din lume. De la rude pînă la prietenii apropiați, toți cei prezenți au împărtășit cu cei doi bucuria de a avea un copil. O bucurie sinceră și senină, care nu are cum să nu te impresioneze…

Mulțumesc Mălina și Răzvan! Să vă trăiască și să vă bucurați de cât mai multe experiențe unice împreună!

6 20240127 fotograf botez
9 20240127 fotograf botez
12 20240127 fotograf botez bucuresti
13 20240127 fotograf botez bucuresti
65 20240127 fotografii familie copii
69 20240127 fotograf bucuresti botez

Vezi alte fotografii de botez

fotograf botez, fotograf botez Bucuresti, fotografii botez

Distribuie această postare ❤️