cropped logo no background 2

Andreea & Valentin

Nuntă, Pitești

FOTOGRAFII DE NUNTĂ CU ANDREEA & VALENTIN

Cununie civilă - Pregătiri - Biserică - Ședință Foto - Local Laguna, salon New York

Mă bucur întotdeauna când nunta la care urmează să fiu fotograf se desfășară într-un alt oraș. Îmi place să călătoresc, să văd locuri noi, oameni noi… Pitești este un oraș în care am mai avut ocazia să fotografiez nunți, dar parcă nici una nu a fost atât de relaxantă și plină de zâmbete, ca aceasta.


Cu Andreea și Valentin m-am înțeles de minune încă de la prima întâlnire. El este un tip calm, de foarte bun simț, iar ea îl completează perfect cu energie și spirit pozitiv. Amândoi formează unul dintre acele cupluri la care simți din prima clipă legătura puternică și indestructibilă.


Ziua nunții a început cu ceremonia de la starea civilă, moment însemnat, încărcat cu emoții. Ele s-au evaporat însă rapid, o dată cu sosirea nașilor – un pic întârziați 🙂 Au urmat apoi pregătirile, la hotel Argeș, într-o camera plină de oameni veseli și puși pe glume. Domnișoarele de onoare, îmbrăcate toate în rochii elegante de culoare roșie, au ajutat-o pe Andreea nu doar să îmbrace rochia de mireasă impecabilă, dar și să radă foarte mult și să uite de orice grijă.

Valentin s-a supus și el tradițiilor și a lăsat aranjatul papionului în seama nasului, Șerban, și a cavalerilor de onoare.
Slujba religioasă, la Biserica Sfânta Vineri, a precedat o ședința foto foarte reușită, în Ștefănești-Argeș, unde am găsit pădurea ce adăpostește o clădire cu multă istorie – Casă Brătienilor, numită Florica în memoria fiicei lui I.C. Brătianu.


Am ajuns apoi la localul Laguna din Pitești, salonul New York, unde, pe fundalul sonor asigurat live de muzicanți pricepuți, cei doi miri au demonstrat că au resurse de energie inepuizabile. N-au lipsit copiii, cu expresiile lor neprețuite și nici cabina photo booth – de care invitații s-au bucurat ca niște copii 🙂


În concluzie, o nuntă de care o să-mi aduc aminte cu mult drag. Mulțumesc Andreea și Valentin!

VEZI ALTE NUNȚI

Fotograf nunți București - Cluj - Sibiu - Brașov - Timișoara - Iași - Constanța - Craiova - Galați - Ploiești - Oradea - Arad - Pitești - Bacău - Târgu Mureș

Distribuie această postare ❤️