Botez Bogdan Alexandru

Fotografii de botez

București / Biserica Zlătari

Faceți cunoștință cu Bogdan Alexandru! Un băiețel foarte simpatic, cu niște părinți foarte faini, Raluca si Alexandru, care mi-au dat impresia unor oameni naturali, cu o finețe aparte.

Ceremonia de botez a fost găzduită de Biserica Zlătari, de pe Calea Victoriei, București. Biserica are acest nume întrucât, în anii 1700, în jurul bisericii se afla hanul Zlătari. În urma cutremurelor din 1802 și 1838, biserica a fost reconstruită după planurile arhitectului Xavier Villacrosse și pictată de Gheorghe Tattarescu. Am suprins măreția lăcașului în câteva fotografii de ansamblu, spre finalul slujbei.

Atmosfera din jurul acestui botez a fost una foarte plăcută, cu zâmbete și multă iubire față de eroul zilei. Sper că, atunci când va crește, se va uita la aceste fotografii și va simți ceea ce am încercat să redau prin obiectivul foto: că are niște părinți deosebiți, care îl protejează și înconjoară cu admirație și dragoste.

Mulțumesc Raluca și Alexandru! A fost un adevărat privilegiu să fiu fotograf de botez pentru băiețelul vostru! Să vă trăiască și să vă bucurați de cât mai multe clipe unice împreună!

VEZI ALTE POSTĂRI DE BOTEZ

Fotograf botez București - Cluj - Sibiu - Brașov - Timișoara - Iași - Constanța - Craiova - Galați - Ploiești - Oradea - Arad - Pitești - Bacău - Târgu Mureș

Distribuie această postare ❤️

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on reddit
Share on tumblr