cropped logo no background 2

Lari & Mari

Nuntă, București

FOTOGRAFII DE NUNTĂ CU LARI & MARI

Pregătiri - Ședință Foto - Biserică - Local Aristocrat Events Hall Pipera

Cine este Lari și cine este Mari, ar putea întreba cei nedumeriți… Lari este Larisa, iar Mari este Marian. Un cuplu în fața căruia până și cei mai zgârciți oameni în complimente devin brusc generoși. Eleganți, frumoși, energici, amuzanți – sunt doar câteva dintre cuvintele care i-ar putea descrie pe cei doi. Iar nunta lor… una dintre preferatele mele!


Pe Lari o știam de mai mult timp, de la nunta uneia dintre prietenele ei. Pe Mari l-am cunoscut mai recent, însă ne-am împrietenit rapid, o dată ce am descoperit că avem hobby-uri comune 😉 Amândoi au știut să facă din ziua nunții lor un moment deosebit și magic, care mi-a oferit surse continue de inspirație. Cununia civilă, la sector 3, într-o după-amiază cu soare și vibrații pozitive, a prevestit buna dispoziție și pofta de viață pe care Lari și Mari aveau să le manifeste a doua zi.


Pregătirile au început într-un ritm lin, cu un machiaj ireproșabil. N-a durat însă mult, până ce Larisa a simțit că are energie în exces și i-a propus nașei să testeze arcurile patului cu câteva sărituri sprintene. Sprinten am pornit și eu, către Mari, pe care l-am găsit cu nașul și câțiva buni prieteni, într-o atmosferă plăcută și lipsită de griji. Rezultatul? Un mire ireproșabil și foarte relaxat… Impecabilă a fost și rochia Larisei, pe care a asortat-o cu o coafură naturală și un buchet deosebit.


Ședința foto a fost una cu totul specială, în care am avut nu doi, ci trei protagoniști – mirii plus un Wolkswagen Beetle galben. Ciorchinele de baloane colorate atașat mașinuței a întregit cadrul, iar Lari și Mari au pozat atât de natural și expresiv, încât mie nu mi-a rămas decât să declanșez aparatul foto.
După slujba religioasă de la biserică, a urmat „the big party”, la Aristocrat Events Hall, Pipera, sala Milano. Locul perfect pentru toate momentele memorabile ce aveau să marcheze evenimentul. Dansul mirilor a fost unul cu totul aparte, parcă desprins dintr-un film. Larisa și Marian au lăsat emoțiile deoparte și au pus în scenă o coregrafie care a tăiat răsuflarea tuturor. Anii de studiu pe care mireasa i-a dedicat lumii dansului au dat roade și au creat o armonie a mișcărilor, în care mirele a fost partenerul perfect.


Shot-urile de tequila au dat semnalul că petrecerea poate începe cu adevărat, iar ceea ce a urmat poate fi visul oricărui fotograf de nuntă care adoră să imortalizeze momente reale, în stil fotojurnalistic.


Mulțumesc Lari și Mari! Sunteți minunați și m-am simțit extraordinar la nunta voastră!

VEZI ALTE NUNȚI

Fotograf nunți București - Cluj - Sibiu - Brașov - Timișoara - Iași - Constanța - Craiova - Galați - Ploiești - Oradea - Arad - Pitești - Bacău - Târgu Mureș

Distribuie această postare ❤️