cropped logo no background 2

Denis-Ionela & Marius

Nuntă, București

FOTOGRAFII DE NUNTĂ CU DENIS-IONELA & MARIUS

Cununie - Pregătiri - Ședință Foto - Ceremonie Religioasă - Wedding Party

O nuntă cu voie bună și un cuplu frumos: Denis-Ionela și Marius – doi oameni naturali, mereu cu zâmbetul pe buze, pe care când îi vezi împreună înțelegi că se iubesc cu adevărat.

Pe el îl știu de multă vreme, încă din adolescență, de pe vremea când eram vecini într-un bloc de 10 etaje din cartierul Militari 🙂 Mi s-a părut mereu un tânăr energic și ambițios, care vrea mai mult de la viață și care știe ce are de făcut că să-și realizeze visurile. Pe ea am cunoscut-o recent, înaintea nunții, și am înțeles că e una dintre acele persoane de care nu poți spune niciodată ceva rău – un suflet cald și înțelegător, care emană liniște și energie bună în jurul său.

Totul a început cu oficierea stării civile, care a avut loc cu câteva zile înaintea nunții. Rudele și prietenii apropiați au asistat la primul lor pas în edificarea unei familii și n-au uitat să aducă orezul cel aducător de noroc. Apropo, știți de ce se aruncă grâu sau orez asupra mirilor după cununie? Acest obicei își are originea într-un ritual păgân, izvorât din ideea că acestea aduc fertilitate și belșug în viața cuplului recent căsătorit. De asemenea, ele ar alunga spiritele întunecate din preajma celor căsătoriți, astfel încât cei doi vor avea o casnicie fericită și lipsită de evenimente neplăcute.

Ziua nunții a debutat cu pregătirile, desfășurate conform tradiției în locuri separate, într-un ambient relaxat, fără stres sau grabă. Ne-am îndreptat apoi spre Palatul Mogoșoaia, pentru ședința foto, unde am reușit să surprindem multe cadre interesante – combinând momentele romantice cu cele amuzante. I Believe I Can Fly (R.Kelly) ar fi o piesă potrivită pentru unele dintre fotografiile cu Marius și cavalerii de onoare 😛

Petrecerea din seara nunții a avut loc la Imperial Ballroom din Zurbaua, unde am avut o mulțime de momente interesante, demne de pus în albumul foto.

Mulțumesc Denis și Marius pentru oportunitate! Vă doresc o viață frumoasă împreună, bogată în cât mai multe amintiri plăcute!

VEZI ALTE NUNȚI

Fotograf nunți București - Cluj - Sibiu - Brașov - Timișoara - Iași - Constanța - Craiova - Galați - Ploiești - Oradea - Arad - Pitești - Bacău - Târgu Mureș

Distribuie această postare ❤️