cropped logo no background 2

Elena & Alexandru

Nuntă, Buzău

FOTOGRAFII DE NUNTĂ CU ELENA ȘI ALEXANDRU

Biserică / Ceremonie Religioasă - Sesiune foto - Party Complex Măgura

Pe Elena și Alexandru i-am întâlnit pentru prima data acum doi ani, când am discutat detaliile nunții lor, care ar fi trebuit să aibă loc anul trecut. Din pricina pandemiei, nunta a trebuit reprogramată și iată că de data aceasta au reușit!

Am ajuns în Buzău o dată cu ploaia 🙂 A plouat torențial chiar înainte de ceremonia religioasă, dar toți invitații și-au păstrat buna dispoziție și au glumit pe seama situației. Cât despre mireasă, nici măcar o tornadă n-ar fi reușit să o oprească din zâmbit.  

Știa Elena, ce știa… Se spune că picăturile de ploaie din ziua nunții n-ar trebui să-ți dea decât motive de bucurie. Conform unor superstiții din mai multe regiuni ale lumii, dacă plouă în ziua nunții acesta este un semn norocos, ploaia vestind belșug în familie. În plus, după ploaie apare curcubeul 😛

După ceremonia religioasă, care a fost foarte pătrunzătoare și plină de profunzime, am ajuns la local, în Complexul Turistic Măgura – un loc foarte verde și pitoresc. Am făcut o scurtă sesiune foto în zona complexului, iar apoi Elena și Alexandru și-au încântat rudele și prietenii cu dansul mirilor, care a dat startul petrecerii!

S-a simțit că cei prezenți la eveniment abia așteptau să socializeze și danseze, după luni de zile de lockdown și distanțare socială. S-a dansat foarte mult, aproape neîncetat, iar cei doi protagoniști au fost plini de energie și prezenți la aproape fiecare dans, mereu zâmbitori.

Mulțumesc Elena și Alexandru pentru oportunitate! Casă de Piatră!

VEZI ALTE NUNȚI

Fotograf nunți București - Cluj - Sibiu - Brașov - Timișoara - Iași - Constanța - Craiova - Galați - Ploiești - Oradea - Arad - Pitești - Bacău - Târgu Mureș

Distribuie această postare ❤️