cropped logo no background 2

Ruxandra & Rareș

Nuntă, București

FOTOGRAFII DE NUNTĂ CU RUXANDRA ȘI RAREȘ

Biserică / Ceremonie Religioasă - Party Complex Herăstrău

S-au întâlnit pentru prima oară în urmă cu opt ani, la un târg cu profil agricol. S-au revăzut un an mai târziu, când au devenit colegi la postul Agro Tv, prilej cu care au început să se cunoască mai bine și să se îndragostească.

Acum a venit momentul cel mult așteptat! O nuntă modernă și elegantă, cu doi oameni deosebiți în centru atenției: Ruxandra și Rareș – un cuplu alături de care m-am simțit foarte în largul meu, ca și cum aș fi fost invitat la nunta unor vechi prieteni.

Ziua cea mare a debutat cu ceremonia religioasă, într-un lăcaș sfânt care mi-a plăcut întotdeauna: Biserica Sfântul Elefterie din București – un monument creștin de dimensiuni impunătoare, cu elemente arhitecturale unice în România.

Petrecerea de nuntă a fost găzduită de Salonul Four Seasons din Complex Herăstrău, unde am avut nu doar muzică live de calitate (trupa Red Parlament), dar și un domn caricaturist care a oferit invitaților portrete amuzante. Și asta nu-i totul: vremea de afară a fost perfectă, astfel încât ne-am mai bucurat de o plimbare drăguță cu barca pe lac, iar spre seară de un spectacol impresionant de artificii.

Pasiunea celor doi pentru calătorii a fost celebrată la finalul serii de un tort conceptual, care nu doar că a arătat foarte bine, dar a și fost delicios!

Mulțumesc Ruxandra și Rareș pentru că ați vrut să vă fiu alături în această zi superbă! Vă doresc Casă de Piatră și cât mai multe experiențe plăcute la Paris 😉

VEZI ALTE NUNȚI

Fotograf nunți București - Cluj - Sibiu - Brașov - Timișoara - Iași - Constanța - Craiova - Galați - Ploiești - Oradea - Arad - Pitești - Bacău - Târgu Mureș

Distribuie această postare ❤️