cropped logo no background 2

Arthur

Botez, Timisoara

Botez, Shaha Garden

Cel mai frumos botez din lume

Când ești fotograf de evenimente, îți dorești întotdeauna să întâlnești oameni cu care să rezonezi cât mai bine și cu care să-ți facă plăcere să petreci o zi întreagă. Dorina și Cezar, părinții micuțului Arthur, sunt fix acei oameni! Ea este genul de persoană caldă, generoasă și de o eleganță aparte, iar el ludic, sincer și cu un simț al umorului debordant. Nu știu cu cine va semăna mai mult băiețelul lor, însă sunt convins că va crește într-un adult cu o personalitate aparte.

Chiar dacă drumul din București până în Timișoara este unul lung, am știut de la bun început că voi avea parte de un botez deosebit. Și nu m-am înșelat deloc. Mama lui Arthur, Dorina Vasilashko, este o artistă de excepție, cunoscută în lumea muzicii atât în România, cât și în Republica Moldova, țara sa de origine. Am cunoscut-o pentru prima oara la nunta unei prietene de-ale ei, iar apoi am păstrat legătura. M-am bucurat tare mult să aflu că a devenit mamă și că-și dorește ca eu să fiu fotograf la botezul fiului ei.

A fost cel mai frumos botez la care am fost invitat vreodată! Multă emoție, momente speciale, oameni faini și un decor perfect, în aer liber – Shaha Garden.

Mulțumesc Dorina și Cezar pentru plăcerea de a vă fi alături într-o zi atât de specială pentru voi! A fost un privilegiu! Să vă trăiască cel mic și să vă bucurați de cât mai multe experiențe unice împreună!

15 poze botez Timisoara
68 fotograf de eveniment Bucuresti
115 fotograf de evenimente Bucuresti
148 fotograf profesional botezuri
172 bucharest events photographer
162 romanian events photographer

„Un bebeluș umple un loc în inima ta despre care nu ai știut niciodată că este gol”

Vezi alte fotografii de botez

fotograf botez, fotograf botez Bucuresti, fotografii botez

Distribuie această postare ❤️