Botez Arthur

Fotografii de botez

TIMIȘOARA - Shaha Garden

Când ești fotograf de evenimente, îți dorești întotdeauna să întâlnești oameni cu care să rezonezi cât mai bine și cu care să-ți facă plăcere să petreci o zi întreagă. Dorina și Cezar, părinții micuțului Arthur, sunt fix acei oameni! Ea este genul de persoană caldă, generoasă și de o eleganță aparte, iar el ludic, sincer și cu un simț al umorului debordant. Nu știu cu cine va semăna mai mult băiețelul lor, însă sunt convins că va crește într-un adult cu o personalitate aparte.

Chiar dacă drumul din București până în Timișoara este unul lung, am știut de la bun început că voi avea parte de un botez deosebit. Și nu m-am înșelat deloc. Mama lui Arthur, Dorina Vasilashko, este o artistă de excepție, cunoscută în lumea muzicii atât în România, cât și în Republica Moldova, țara sa de origine. Am cunoscut-o pentru prima oara la nunta unei prietene de-ale ei, iar apoi am păstrat legătura. M-am bucurat tare mult să aflu că a devenit mamă și că-și dorește ca eu să fiu fotograf la botezul fiului ei.

A fost cel mai frumos botez la care am fost invitat vreodată! Multă emoție, momente speciale, oameni faini și un decor perfect, în aer liber – Shaha Garden.

Mulțumesc Dorina și Cezar pentru plăcerea de a vă fi alături într-o zi atât de specială pentru voi! A fost un privilegiu! Să vă trăiască cel mic și să vă bucurați de cât mai multe experiențe unice împreună!

 

VEZI ALTE POSTĂRI DE BOTEZ

Fotograf botez București - Cluj - Sibiu - Brașov - Timișoara - Iași - Constanța - Craiova - Galați - Ploiești - Oradea - Arad - Pitești - Bacău - Târgu Mureș

Distribuie această postare ❤️

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on reddit
Share on tumblr