cropped logo no background 2

Vladimir

Botez, Snagov

FOTOGRAFII DE BOTEZ - VLADIMIR

Pregătiri - Biserică - Party Ristorante Trattoria IL Calcio

Într-o zi senină și însorită, am făcut cunoștință cu Vladimir – un băiețel cuminte și fericit, care este iubit și prețuit de toți cei ce-l înconjoară.

Alături de frățiorul său mai mare (Nichita) și de părinți (Irina și Bogdan), Vladimir s-a botezat într-un lăcaș sfânt deosebit, o bisericuță de lemn din Snagov, superbă prin simplitatea și atmosfera sa.

Petrecerea de seară a fost găzduită de Ristorante Trattoria IL Calcio, un local popular din București, în parcul “Regele Mihai I” (fost Herăstrău). Fiind foarte aproape de lac, restaurantul a oferit peisaje superbe spre asfințit, cât și o atmosferă plăcută și intimă pentru invitați.

Ce plăcere absolută și privilegiu de a fi fotograf de botez pentru un băiețel special și mulți oameni de calitate! Mulțumesc Irina și Bogdan! Să vă trăiască cei doi micuți și să petreceți cât mai multe clipe unice împreună!

VEZI ALTE POSTĂRI DE BOTEZ

Fotograf botez București - Cluj - Sibiu - Brașov - Timișoara - Iași - Constanța - Craiova - Galați - Ploiești - Oradea - Arad - Pitești - Bacău - Târgu Mureș

Distribuie această postare ❤️