cropped logo no background 2

Mariana & Adrian

Nuntă, București

Nuntă, Jubile Ballroom Pipera

Nuntă și romantism în Micul Paris

Pe Mariana și Adrian i-am cunoscut odată cu oficializarea relației lor, la starea civilă sector 6, într-o zi însorită din februarie. Doi oameni calmi și calzi, care, alături de rude și prieteni dragi, s-au bucurat sincer de primul pas al unei căsnicii fericite. Au spus „Da” hotărât, iar apoi și-au intrat în rol, pentru o scurtă ședință foto, într-un hotel elegant din centrul capitalei.

I-am reîntâlnit cu prilejul botezului primului lor născut, Eduard, un băiețel foarte simpatic și sociabil, iar apoi câteva luni mai târziu, la evenimentul din centrul acestei postări: nunta!

Totul a început într-o ambianță plăcută, într-un apartament cochet din zona parcului Cișmigiu. Adrian, nașul și cavalerii de onoare au dat startul, iar apoi au urmat fetele. Îmbrăcate lejer în halate, Mariana, nașa și domnișoarele de onoare au profitat de terasa spațioasă a apartamentului, unde, după câteva pahare de șampanie, au improvizat o scurtă repriză de poze de grup.

Fiind la doar câțiva pași, Parcul Cișmigiu a fost ales ca loc pentru sesiunea foto, care, din pricina căldurii excesive și a timpului limitat, a fost mai scurtă decât ne-am fi dorit. Ne-am îndreptat apoi spre Biserica Sfântul Spiridon Nou, a cărei arhitectură impresionantă a asigurat cadrul perfect pentru o ceremonie religioasă impecabilă.

La petrecere, găzduită de Jubile Ballroom, am avut muzică live de calitate (Play Orchestra), apreciată mai ales de mireasă, care a părut nelipsită de pe ringul de dans 🙂

0r sedinta foto nunta cununie
0z sedinta foto nunta
21 portret mireasa oglinda
24 sesiune foto nunta mire mireasa
42 dansul mirilor nunta bucuresti
43 black and white wedding photos

Vezi alte nunți

fotograf nunta bucuresti, fotograf nunti, fotograf nunta

Distribuie această postare ❤️