Nuntă Boema Events

Fotografii de nuntă cu Ramona și Radu

Boema Events Buzău

Finally, ziua la care Ramona și Radu visau de cel puțin trei ani a sosit! Îndelungata așteptare, cauzată de restricțiile impuse pe fondul pandemiei, a meritat, ziua nunții lor fiind încărcată cu multe emoții și momente simpatice.

Cei doi s-au stabilit de ceva timp în Dubai, un loc în care n-am ajuns încă, dar despre care mi-au povestit că este plin de oportunități și oameni interesanți. Au hotărât însă ca nunta să aibă loc în țară, la Buzău, alături de cei dragi și prieteni apropiați.

Pregătirile de nuntă au avut loc la Hotel Pietroasa, unde Ramona a fost asistată de cele două surori și prietene apropiate. Halate roz, șampanie și bătaie cu perne! În camera lui Radu, pernele au rămas la locul lor, însă deschiderea șampaniei cu o sabie iatagan a fost momentul culminant al pregătirilor!

Ceremonia religioasă s-a desfășurat la Biserica Sf. Parascheva, lăcaş de cult ridicat în perioada 1938-1957. A urmat apoi petrecerea de nuntă, găzduită de localul Boema Events, unde cei doi au deschis seara cu un dans al mirilor executat la perfecție!

Mulțumesc Ramona și Radu pentru oportunitatea de a vă fi alături în una dintre cele mai importante zile din viața voastră! Casă de Piatră!

VEZI ALTE NUNȚI

Fotograf nunți București - Cluj - Sibiu - Brașov - Timișoara - Iași - Constanța - Ploiești - Oradea - Arad - Pitești - Târgu Mureș

Distribuie această postare ❤️

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on reddit
Share on tumblr