Ședință Foto Save the Date

ședință foto save the date

Alexandra & Codruț

Save the Date - Logodnă - Sesiune Foto

Intuiția unui fotograf de nuntă, cu ani de experiență în spate, nu dă niciodată greș. Știi și simți de la prima întâlnire cu un cuplu, dacă există chimia necesară pentru o colaborare cu final fericit. Alexandra și Codruț mi-au dat de la bun început acest sentiment: indiferent de vreme, loc sau stare, vom face cele mai faine fotografii 🙂
Și le-am făcut! O ședință foto Save the Date, pe care am plănuit-o în jumătate de oră, la o cafea, și care aproape că s-a desfășurat de la sine, natural și fluid.
YOU MAY ALSO LIKE...

Comments ( 5 )

 • Alexandra Radu

  Asta e ce numesc PASIUNE in adevaratul sens al cuvantului! Un OM care stie ce face, scoate tot e e mai bun in fiecare fotografie si te face sa te simti special.
  Dani e un om minunat cu care am simtit conexiunea inca din primul moment si am stiut ca va face arta. Asteptarile au fost cu mult depastite si asta e doar inceputul unei colaborari ce va implica fiecare eveniment important de pe parcurul vietii noastre de acum inainte.
  Ne-am ascultat unii pe altii, ne-am consultat si in primul rand NE-AM DISTRAT! Flexibilitatea si imaginatia de care Dani a dat dovada sunt fara limite iar intreaga experienta a fost perfecta! Nu am fi putut gasi pe cineva mai potrivit 🙂
  Multumim din suflet, OM fain si abia asteptam urmatorul episod!

  Alexandra & Codrut

  • Dani Dunca Photography

   Eu va multumesc si abia astept nunta! 😀

 • Pingback:Cununie Civilă București - Dani Dunca Photography

 • Pingback:Nuntă Iași - Dani Dunca Photography

 • Pingback:Nuntă Iași - Golden Stone test - Dani Dunca Photography

Leave a comment

RO
×

Salut!

Îmi puteți scrie aici sau trimite un email la contact@danidunca.ro

×