cropped logo no background 2

Ioana & Vladimir

Sedinta foto Trash the Dress

Ședință foto după nuntă cu Ioana și Vladimir

Palatul Peleș / Sinaia

„Dani, abia aștept să facem sesiunea foto Trash the Dress”, mi-a spus Ioana, fix în toiul nunții ei, la care am participat cu mare drag, din ipostaza de fotograf. I-am răspuns, glumind, că nerăbdarea ei mă face să cred că se căsătorește doar pentru a avea parte de ședința foto de după nuntă. Moment în care Vladimir, auzind discuția, a spus: „Glumim, glumim, dar să știi că e un sâmbure de adevăr acolo” 🙂

Iată că fotografiile sunt gata! Le-am editat cu zâmbetul pe buze, amintindu-mi cu plăcere de multe dintre momentele amuzante din timpul ședinței foto.

Am dat startul sesiunii la Palatul Peleș din Sinaia, într-o zi destul de răcoroasă și cu mulți nori fioroși. Ioana nu s-a plans nici măcar o secundă de frig, iar când inevitabila ploaie și-a făcut apariția, ne-am adăpostit într-un hotel din apropiere. Cei de la recepție au fost foarte drăguți și ne-au lăsat să facem câteva poze înăuntru. Un prim bonus al zilei!

 Am colindat apoi zona Sinaia, pentru a descoperi alte locuri care să ne ofere cadre faine. Am găsit căpițe de fân, unde am surprins unele dintre cele mai amuzante cadre cu cei doi, iar apoi niște burlane enorme, datorită cărora am rămas cu niște fotografii mai mult decât inedite.

Am încheiat ziua în zona unui complex industrial părăsit, unde bineînțeles paznicul ne-a spus că nu avem voie. Dar cum în România totul se rezolvă cu o discuție amiabilă și o mică atenție, am fost lăsați să facem câteva fotografii. 😀

Ioana și Vladimir, mă bucur că v-am cunoscut și că am rămas prieteni! A fost o zi minunată și cred că mă voi uita la pozele voastre cu mult drag, chiar și după zeci de ani.

Vezi alte ședințe foto după nuntă

Sesiuni foto după nuntă - Ședințe foto Trash the Dress / Love the Dress - After Wedding Session

Fotograf nunți București

Distribuie această postare ❤️