cropped logo no background 2

Teodora & Vlad

Nuntă, București

Nuntă la Palatul Ghica

Emoție, zâmbete și evantaie

Când i-am întâlnit pentru prima oară pe Teodora și Vlad, am simțit că am în fața mea un cuplu fericit și foarte stabil. Am știut de atunci că nunta lor va fi una deosebită, încărcată cu multă iubire și emoții. Și nu m-am înșelat: aparatul foto nu a stat degeaba nicio clipă! Au fost o mulțime de momente memorabile, unul după altul…

Evenimentul a început într-o după amiază răcoroasă, la Complexul Silva din București, care a găzduit pregătirile celor doi. În camere separate desigur, întrucât Teo a ținut foarte mult la momentul în care Vlad o va vedea pentru prima oară în rochia de mireasă.

A urmat starea civilă, care s-a desfășurat outdoor, în curtea Palatului Ghica, unde am avut ploaie de petale, fursecuri și multă socializare.


Ceremonia religioasă s-a desfășurat în cadrul bisericii Teiul Doamnei Ghika, una dintre cele mai frumoase parohii din București. După slujbă, ne-am reîntors la Palatul Ghica Tei, unde a avut loc petrecerea de nuntă. S-a dansat non stop, s-a furat mireasa, s-a executat Haka dance pentru recuperarea miresei, s-au purtat peruci amuzante și s-au folosit multe evantaie.

Mulțumesc Teo și Vlad pentru o zi minunată!

86 poze nunta nunti TV
177 fotograf profesionist nunta TV
16 fotograf nunti Bucuresti TV
37 fotograf nunti brasov TV
165 fotograf profesionist nunta TV
176 fotograf profesionist nunta TV

“Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău” – Tom Wilson

Vezi alte nunți

fotograf nunta bucuresti, fotograf nunti, fotograf nunta

Distribuie această postare ❤️